Sedan Forefront Consulting etablerade sig i Östergötland för två år sedan har företaget fortsatt att växa. I slutet av 2019 flyttade Linköpings-kontoret därför till nya lokaler.

Tillsammans med kollegor på Forefronts övriga kontor i Sverige, erbjuder Forefront Öst den regionala marknaden i Östergötland tjänster inom Forefronts huvuderbjudanden Technology, Channels och Management. I Linköping jobbar konsulterna primärt med systemutveckling inom spetsområden på Microsofts och Googles tekniker. Forefront har en rad olika expertkonsulter runt dessa tekniker och siktar 2020 på en fortsatt stark tillväxt, primärt inom modern systemutveckling, arkitektur och AI/datadriven digitalisering.

Forefront i Linköping

Kunderna är både lokala och nationella, privata och offentliga aktörer och allt från start-ups till de allra största bolagen i landet. Det nya kontoret, med nyrenoverade ytor och flera kakelugnar, finns på Stora torget 8 – och har dessutom har stans skönaste utsikt!

Vi ställer några frågor till Anna Drotz, Regionchef för Forefront Öst:

Vad var viktigt när ni tittade på nya lokaler?

Anna: Viktigt med lokalen är såklart trivseln för våra konsulter. Att ha en modern och härlig arbetsplats, centralt belägen, som kan visualisera Forefront-känslan och ge utrymme till leveransteam och tillväxt. Därtill sökte vi en lokal där vi kan förverkliga vår plan för forum, kundträffar, metups och events. Vi har många spännande aktiviteter planerade för regionen framöver.

Hur speglar kontoret Forefronts framtidsplaner i Linköping?

Anna: Efter framgångsrika etableringsår är vi nu ett starkt gäng, och vi kommer fortsätta att växa under 2020. En arbetsplats att längta till är självklart en viktig pusselbit i att vara attraktiv när vi rekryterar nya förmågor.

När är inflyttningsfesten?

Anna: Haha, ja det är ju alltid en av de första frågorna! Vi planerar en riktigt innehållsrik kick-off med skarpa föreläsare, där gästerna får insikter och kunskap med sig utöver mat, dryck och skönt mingel. Håll utkik på siten för att inte missa när anmälan öppnar.

Ytterligare information lämnas av:

Anna Drotz: anna.drotz@forefront.se eller +46 70 665 92 74

Anna