Forefront är sedan starten ett bolag med en stark företagskultur som präglas av samarbete, gemenskap, kompetensdelning och tillsammanskänsla.

Vi levererar med stor passion högpresenterande agila team, tillsammans med våra kunder, inom några av världens absoluta mest värdeskapande tekniker. Vi kallar oss därför med stolthet för Tech Driven!

Med tekniken i fokus har nu Tech Evolution tagits fram; ett program där morgondagens stjärnutvecklare under drygt ett år utbildas och coachas av några av Sveriges vassaste utvecklare och konsulter.

“Tech Evolution är en naturlig vidareutveckling av vårt traineeprogram ’Generation’, där vi nu även riktar oss till talanger med 1-2 års yrkeserfarenhet kring systemutveckling. Deltagarna får ett ännu tydligare teknikfokus och ges verktygen för att själva ta en riktigt stark utvecklarposition på marknaden.”, säger Fredrik Carlén, ansvarig för Forefronts teknikprogram.

Tech Evolution riktar sig till dig som jobbat ett till två år eller är nyutexaminerad civilingenjör, system – eller datavetare, med stor passion för hantverket. Ansökningsperioden är nu öppen och vi ser fram emot att ta emot din ansökan här. Varmt välkommen till konsult-Sveriges vassaste teknikprogram!

Har du frågor?

Kontakta Fredrik Carlén

Forefront Tech Evolution