3 februari 2021

Tid: 08:00 – 09:15
Plats: Digitalt
Sista anmälningsdag: 1 februari 2021

Forefront bjuder in till ett inspirationswebinar kring ämnet SAFe inom offentlig sektor och hur verksamhetsutveckling kan effektiviseras med hjälp av ramverket. Webinaret, som hålls 3 februari klockan 08:00 – 09:15, är riktat specifikt mot offentlig sektor och kommer att ge matnyttig information, praktiska exempel och konkreta tips kring ämnet.

Agenda för webinaret:

  • Introduktion till SAFe och agilt arbetssätt
  • SAFe hos Pensionsmyndigheten: erfarenheter och lärdomar
  • Några tips på vägen
  • Frågestund

Intresseanmälan sker i anmälningsformuläret nedan, senast 1 februari. Om du får en plats kommer du att få en kallelse med länk till webinaret, senast 24 timmar innan sändningen startar. Om du tror att webinaret är relevant för andra inom din organisation så är du varmt välkommen att sprida inbjudan vidare till dem.

Detta tillfälle är en del av en serie inspirationswebinar mot offentlig sektor som kommer att fortlöpa framöver. Syftet med serien är att ge inspiration och bidra till den våg av samverkan som sker inom offentlig sektor idag.

SAFe inom offentlig sektor

Om SAFe

Som det ledande agila ramverket har SAFe (Scaled Agile Framework) anammats av organisationer världen över. Ramverket finns i flertalet konfigurationer för att tillmötesgå både organisationers storlek och mognadsgrad. Ett lyckat införande kan bidra till ökad kvalitet och/eller produktivitet, minskad time-to-market samt ökat engagemang från medarbetarna, men kan också innebära utmaningar i form av komplexitet och anpassning till den egna organisationen. 

Forefront har tre fokusområden: Business Agility, Cloud och AI. SAFe är en av Forefronts satsningar inom Business Agility, där vi förutom våra kunduppdrag bland annat utbildar och certifierar både internt och externt. Förutom utbildningen Leading SAFe finns exempelvis en introduktionskurs inom Business agility och skalade agila metoder

SAFe inom offentlig sektor

Datum

3 februari 2021

Tid

08:00 – 09:15

Plats

Digitalt

Sista anmälningsdag

1 februari 2021

Relaterade ämnen

Anmälan till SAFe inom offentlig sektor

Observera att webinaret har begränsat antal platser. Länken till sändningen skickas ut i samband med att vi återkommer med om du fått en plats eller ej.

Anmälan till detta webinar är nu stängd. Vid frågor kontakta event@forefront.se.