2 juni 2020

Tid: 08:30 – 09:30

Välkommen till en digital träff med oss på Forefront tillsammans med vår partner Episerver på temat “Tillgänglighet på webben”

Under en livstid har vi alla olika varianter av funktionshinder som kan vara permanentatemporära eller situationsbaserade. Många tror felaktigt att tillgänglighet på webben berör endast en separat grupp med människor med funktionshinder. I verkligheten berör det oss alla i vår vardag, mer än vi tror. 

I detta webinar kommer vi att prata om hur man med små medel och rätt tänk kan ta sina första steg mot att skapa en tillgänglig och inkluderande webbplats. Vi kommer att ge lite exempel på hur och var man kan börja, vem som är ansvarig för vad och hur man med hjälp av en stabil och modern plattform som Episerver enkelt kan starta sin tillgänglighetsresa. 

Forefront Consulting i Uppsala

Tillgänglighet på webben — ett direktiv eller en inställning? 

Datum

2 juni 2020

Tid

08:30 – 09:30

Relaterade ämnen

Anmälan

Tillgänglighet på webben — ett direktiv eller en inställning?

När du skickar in formuläret godkänner du att Forefront sparar dessa uppgifter om dig för framtida kontakt gällande relevanta aktiviteter. Motsäger du dig detta så hör av dig till marknad@forefront.se. Vi på Forefront hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.