5 maj 2021

Tid: 08:00 – 09:30
Plats: Digitalt
Sista anmälningsdag: 30 april 2021

Forefront bjuder in till ett inspirationswebinar kring ämnet att etablera datalabb inom offentlig sektor. Webinaret, som hålls 08:00-09:30 den 5 maj, är riktat specifikt mot offentlig sektor och kommer att ge matnyttig information, praktiska exempel och konkreta tips kring ämnet.

Det pratas om datalabb, men vad är det egentligen? Många har idag olika bilder av vad ett datalabb är, vad du kan göra i ett datalabb och vilka som ska jobba i det. Hur tydliggör du syftet, hur hittar du rätt intressenter och samarbetspartners till ditt datalabb samt hur tänker du kring bygget av den tekniska plattformen? Under webinaret får du höra från våra lärdomar att etablera datalabb inom såväl offentlig som privat sektor och ett konkret exempel kopplat till etableringen av datalabb hos Bolagsverket.

Agendan för webinaret:

  • Introduktion till datalabb
  • Etablering av datalabb hos Bolagsverket: erfarenheter och lärdomar
  • Konkreta tips på vägen
  • Frågestund

Intresseanmälan sker i anmälningsformuläret nedan. Om du får en plats kommer du att få en kallelse med länk till webinaret, senast 24 timmar innan sändningen startar. Om du tror att webinaret är relevant för andra inom din organisation så är du varmt välkommen att sprida inbjudan vidare till dem.

Detta tillfälle är en del av en serie inspirationswebinar mot offentlig sektor som kommer att fortlöpa framöver. Syftet med serien är att ge inspiration och bidra till den våg av samverkan som sker inom offentlig sektor idag. Nästkommande webinar kommer att hållas i tredje kvartalet av 2021 och vi kommer återkomma med information närmre detta.

Webinar: Etablera datalabb inom offentlig sektor

Datum

5 maj 2021

Tid

08:00 – 09:30

Plats

Digitalt

Sista anmälningsdag

30 april 2021

Relaterade ämnen

Intresseanmälan: Etablera datalabb inom offentlig sektor

Observera att webinaret har begränsat antal platser. Länken till sändningen skickas ut i samband med att vi återkommer med om du fått en plats eller ej.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.