2 december 2020

Tid: 08:30 – 09:30
Plats: Digitalt
Sista anmälningsdag: 30 november

Forefront bjuder in till ett inspirationswebinar kring ämnet tjänstedesign (eng. Service Design) i offentlig sektor. Webinaret, som hålls 08:30 – 09:30 den 2 december är riktat specifikt mot offentlig sektor och kommer att ge matnyttig information, praktiska exempel och konkreta tips kring ämnet.

Agendan för webinaret

  • Introduktion till tjänstedesign
  • Tjänstedesign hos Upphandlingsmyndigheten: erfarenheter och lärdomar – Sanna Burman (digital strateg) och Erika Pohjanen (tjänstedesigner) från Upphandlingsmyndigheten
  • Konkreta tips till hur en sätter igång
  • Frågestund
tjänstedesign inom offentlig sektor

Intresseanmälan sker i anmälningsformuläret nedan. Gör din anmälan snarast, dock senast 20 november. Om du har fått en plats kommer du få en mötesinbjudan skickad till dig. Om du tror att webinaret är relevant för andra inom din organisation så är du varmt välkommen att sprida inbjudan vidare till dem.

Detta tillfälle är en del av en serie inspirationswebinar mot offentlig sektor som kommer att fortlöpa framöver. Nästkommande webinar sker i Q1 2021 och behandlar ämnet ”SAFe i offentlig sektor”. Syftet med serien är att ge inspiration och bidra till den våg av samverkan som sker inom offentlig sektor idag.

Om tjänstedesign

Tjänstedesign är en mycket effektiv metod för utveckling och vidareutveckling av tjänster. Metoden kan bland annat även användas för att skapa förståelse för en strategi och göra strategin enklare att agera på. Allt fler företag, organisationer och myndigheter använder tjänstedesign för att kunna möta samhällets utmaningar, bli mer kundfokuserade och kunna erbjuda relevanta tjänster både idag och imorgon.

» Läs mer om Tjänstedesign

Webinar:
Tjänstedesign inom
offentlig sektor

Datum

2 december 2020

Tid

08:30 – 09:30

Plats

Digitalt

Sista anmälningsdag

30 november

Relaterade ämnen

Anmälan till Tjänstedesign inom offentlig sektor

Observera att webinaret har begränsat antal platser. Länken till sändningen skickas ut i samband med att vi återkommer med om du fått en plats eller ej, senast en vecka innan eventet.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.