Grundkurs i processarkitektur och processutveckling

Diskussion på kurs

Grundkurs i processarkitektur och processutveckling

Denna tvådagarskurs ger dig grundkunskaper i vad processarkitektur är och hur ett sådant angreppssätt kan användas för att utveckla en verksamhet. Kursen består till stor del av övningar i processmodellering på olika nivåer för att ge dig en bra bas för kommande kartläggnings- och utvecklingsarbete i den egna verksamheten.

Kursen riktar sig till dig som vill förstå hur processarkitektur kan bidra till verksamheters effektivitet och även förstå hur modellerna tas fram. Detta kan gälla till exempel ledare som ska fatta beslut om införande av ett processorienterat arbetssätt i den egna verksamheten, verksamhetsutvecklare, processledare eller kravanalytiker som vill få fler verktyg i sin roll och lösningsarkitekter som vill förstå hur denna typ av modeller kan användas.

Innehåll

  • Introduktion till ett processorienterat synsätt
  • Grunder i processarkitektur och modellering
  • Mätning och uppföljning av processer
  • Processutveckling
  • Att leda processarkitekturarbete

Upplägg

Kursen kan genomföras på uppdrag av våra kunder. Den ingår också som en del i utbildningsprogrammet för våra traineer. Kursen sker dagtid under två dagar, men även en komprimerad variant på en dag med fokus på teori och färre övningar kan tillhandahållas.

Kursdatum

Kursen genomförs på uppdrag av våra kunder.

Frågor

Kontakta Mathias Possnert
072-226 37 22

Intresseanmälan till grundkurs i

Processarkitektur och processutveckling

När du skickar in formuläret godkänner du att Forefront sparar dessa uppgifter om dig för framtida kontakt gällande relevanta aktiviteter. Motsäger du dig detta så hör av dig till marknad@ffcg.se. Vi på Forefront hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.