Introduktion till informationsarkitektur

Konsult

Introduktion till informationsarkitektur

Denna fyratimmarskurs ger dig förståelse för vad informationsarkitektur är och hur det kan användas för att effektivisera verksamheter och deras utveckling, med stort fokus på verksamhetsnära vyer av information. Under kursen gör vi en gemensam övning för att förtydliga teorierna.

Kursen riktar sig till dig som vill förstå hur informationsarkitektur kan bidra till verksamheters effektivitet och även översiktligt förstå hur modellerna tas fram. Detta kan till exempel gälla ledare som ska fatta beslut om införande av informationsarkitektur i den egna verksamheten, projektledare som ska samarbeta med informationsarkitekter, kravanalytiker som förstå hur informationsmodeller kan användas i kravanalys och lösningsarkitekter som vill förstå hur denna typ av modeller kan användas.

Innehåll

  • Introduktion till informationsarkitektur
  • Grunder i informationsmodellering
  • Vikten av bra termer och definitioner
  • Att leda informationsarkitekturarbete

Upplägg

Kursen genomförs på uppdrag av våra kunder och sker dagtid eller kvällstid under fyra timmar.

Kursdatum

Kursen genomförs på uppdrag av våra kunder.

Frågor

Kontakta Anita Jansson
070-482 79 59

Intresseanmälan till kursen

Introduktion till informationsarkitektur

När du skickar in formuläret godkänner du att Forefront sparar dessa uppgifter om dig för framtida kontakt gällande relevanta aktiviteter. Motsäger du dig detta så hör av dig till marknad@ffcg.se. Vi på Forefront hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.