Projektbeskrivning

Akademi: Verksamhetsarkitektur

Peter Mats

Ger dig verktygen för att kunna hantera komplexa verksamhetsutmaningar

Verksamhetsarkitekturakademin är en certifierande utbildning, där du lär dig hela bredden av en verksamhetsarkitekts arbete. Den riktar sig till personer som har som ambition att arbeta som verksamhetsarkitekter, vill förbättra samarbetet med dessa eller behöver förstå verksamhetsarkitektur för att kunna förbättra sitt arbetssätt i en annan disciplin.

Mål

Målet med utbildningen är att deltagaren ska få en förståelse för vad en verksamhetsarkitekt gör och vilka verktyg som kan användas, för att skapa sig kunskap inom området eller själv kunna arbeta inom området.

Målgrupp

Utbildningen passar dig som är verksamhetsarkitekt och vill bredda din kunskap och arbeta mer agilt med arkitektur. För att kunna tillgodogöra sig det massiva innehållet krävs att du har minst några års arbetslivserfarenhet.

Kursen passar även dig som exempelvis är:

  • Lösningsarkitekt
  • Kravanalytiker
  • Verksamhetsutvecklare
  • Förändringsledare eller Projektledare.

Upplägg

Utbildningen har sex obligatoriska utbildningstillfällen á 7 timmar (kl 13:00 – 20:00), cirka ett tillfälle per månad. Inför varje kurstillfälle har eleverna självstudier och som en del i examen ingår inlämningsuppgifter. Planerad tidsåtgång för självstudier och inlämningsuppgifter är 10- 15 timmar per månad. Förutom de obligatoriska utbildningstillfällena erbjuds två frivilliga utbildningstillfällen, vilka rekommenderas för dig som ska arbeta aktivt med att ta fram olika typer av modeller.

Pris

49 500 SEK

Frågor?

Kontakta academy@forefront.se

Visa kursblad

Jag vill ha mer information om
Akademi: Verksamhetsarkitektur

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.