Lösningsarkitektur och Digital Commerce – Hej Mårten!

Publicerad:

31/8/23

I augusti klev Mårten af Sandeberg in som lösningsarkitekt på Forefront och stärker upp den nya satsningen Digital Commerce Operations, ett område som växer så det knakar. Vad känns mest spännande med att börja på Forefront, vad är först på fokus-listan och vad säger hans kollegor om att ha Mårten i teamet? Vi frågade Mårten och kollegan Jennie!

Mårten af Sandeberg, lösningsarkitekt på Forefront

Vem är du Mårten?

På mitt cv är jag en lösningsarkitekt och utvecklare med starkt intresse för teknik och flexibla kvalitativa lösningar. Webb i alla dess former är min bakgrund och på senare år med extra fokus på cloud och commerce. Jag kommer senast från Knowit där jag jobbat med det tekniska erbjudandet fokuserat på cloud, collaboration och commerce, främst mot Azure, Office 365 och Optimizely, både internt och mot kund. Det som inte står på mitt cv är att jag är en utflyttad norrlänning/inflyttad stockholmare sedan många år tillbaka, men har tagit med mig skidorna och försöker hitta så mycket tid som möjligt i backarna. Jag gillar att hålla mig aktiv och försöker få till styrketräning eller klättring flera dagar i veckan.

Mårten af Sandberg, lösningsarkitekt på Forefront

Vad kommer du göra först som Frontier?

Jag kommer göra riktigt roliga saker på Forefront som lösningsarkitekt med fokus på cloud, CMS, commerce och kringliggande system. Att få jobba med det mer koncentrerat känns som en lyx! Sen ser jag mycket fram emot att få samarbeta med alla kompetenta kollegor. Teamwork är något jag gillar och som jag har förstått det är ”tillsammans” ledordet för hur vi jobbar med varandra, partners och kunder – på riktigt.

Jag rivstartar och går ut på uppdrag direkt. Parallellt med uppdraget hos min kund kommer jagatt titta på vårt erbjudande ur ett mer tekniskt perspektiv; vilka plattformar finns och är kvalificerade, hur ser kunskapsnivån ut och hur höjer vi den, vilka trender som finns och vilka är intressant för oss?

Jennie – hur känns det nu när Mårten börjar?

Jag ser fram emot att bygga upp och utforska mer av vårt erbjudande inom Digital Commerce Operations under hösten tillsammans med Mårten. Vi är nygamla kollegor och har historik i arbetslivet sedan innan och det ska bli riktigt kul att dela ny kunskap och erfarenhet med varandra igen. Mårten kommer bli en trygg byggsten i teamet med sin långa och breda bakgrund inom ledarskap och teknik samt goda förståelse för den digitala affären.
 

Vad blir ert gemensamma fokus inom Digital Commerce Operations (DCO)?

Inom vårt affärsområde för Digital Commerce Operations samlas vårt erbjudande med fokus på teknik och arkitektur inom CMS & Commerce. Vi tror dels på att utforska och stärka oss på plattformar som exempelvis Optimizely, Norce och inRiver. Det ska även bli kul att kombinera dessa plattformar och upptäcka fler möjligheter med våra redan etablerade partners Microsoft och Google och deras produkter och tjänster.

Fokus framåt kommer att vara att se över våra nuvarande kompetenser och roller som kan leverera på CMS, integrationer och e-handel samt arbeta med en utökad specialistkonsulting inom Digital Commerce Operations samt paketera erbjudanden.

Är du vår nästa Frontier?
Vill du liksom Jennie och Mårten jobba med Sveriges härligaste och smartaste kollegor? Vi letar alltid efter nya talanger! Vad brinner du för?

Arbtesgrupp

No items found.

Koppla upp dig mot oss

Vi älskar att knyta nya kontakter, med potentiella medarbetare (eller Framtida Frontiers som vi föredrar att se dem som), kunder och partners.

HÖR AV DIG
Close

Jag vill veta mer om…

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Forefront behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår Integritetsskyddspolicy.

Stort tack för ditt meddelande! Vi hör av oss snart.
Oj! Något gick helt fel! prova gärna senare.

Ett urval av våra kompetenser

Bredden och spetsen hos våra Frontiers gör det lätt att matcha behov och ambitioner. Vilket område är du nyfiken på?