Akademi Lösningsarkitektur

Publicerad:

Vidareutvecklas i lösningsarkitektens breda ansvarsområde

Lösningsarkitekten, en arkitektroll med fokus på att åstadkomma förändring och utveckla lösningar för en digital verksamhet, är kanske en av de viktigaste rollerna i dagens komplexa och föränderliga värld. Lösningsarkitekturakademin är ett certifierande utbildningsprogram där du lär dig och får träning i hela bredden av en lösningsarkitekts arbete utifrån ett modernt synsätt.

Mål

Kraven på denna efterfrågade roll är, med rätta, höga och ett bra resultat kräver bred kunskap om hur man tar sig an utmaningar, tankesätt, olika verktyg och vad som är bra arkitektur. Utbildningen ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som lösningsarkitekt, för att fortsätta nå bra resultat inom de allt mer komplexa utmaningar som kommer i framtiden.

Målgrupp

För att kunna tillgodogöra dig innehållet i utbildningen är det fördelaktigt om du har några års arbetslivserfarenhet.

Utbildningen riktar sig till:

  • Dig som är IT- och lösningsarkitekt och vill utveckla din förmåga att göra avtryck.
  • Dig med ambitionen att arbeta som lösningsarkitekt eller i liknande roller.
  • Dig som vill förbättra samarbetet med lösningsarkitekter eller behöver förstå lösningsarkitektur för att kunna förbättra ditt arbetssätt i en annan disciplin.

Upplägg

Utbildningen hålls på plats i Stockholm och har fem ordinarie utbildningstillfällen. Vill du anpassa utbildningen för just din organisation? Kursen kan även genomföras på plats hos er.

Intresseanmälan

Varmt välkommen med en intresseanmälan till denna kurs. Vi hör av oss!