Forefront Act
Nästa generations förvaltning

I en snabbrörlig värld krävs ett modernt IT-landskap som står sig starkt. Med nästa generations applikationsförvaltning med fokus på säkerhet är din verksamhet alltid redo att fånga nya möjligheter - idag och imorgon.

En ung affärskvinna på språng i en storstad

Molnet nu och imorgon

För att lyckas vara konkurrenskraftig i en snabbrörlig värld, har molnet en strategisk betydelse för det moderna IT-landskapet. Men det krävs mer än en packad väska med applikationer som skickas upp i molnet.

Ansvar för helheten

Nästa generations applikationsförvaltning erbjuder smarta lösningar på de utmaningar som verksamheter möter i en ökad förändringstakt. Vi finns där för dig, från start, och för alla steg längs vägen.

Alltid framtidssäkrad

Trygga och hållbara applikationer handlar om mer än att “hålla programmen igång”. Det handlar om att du och dina anställda ska få möjlighet till innovation och lugn. Det är så vi skapar ett hållbart IT-landskap.

En ung man framför en trappa där ungdomar leker, tittar på en telefon

Om Forefront Act

Framtiden byggs med hållbara och säkra applikationer och plattformar

Snabbt utvecklad teknik kan lösa dagens behov men lägger ofta krokben för framtiden. Ofta saknas etablerade processer för införandet av tekniken, och få följer upp vad effekten efter införandet egentligen blev för verksamheten. Resultatet blir ett spretigt IT-landskap som både är dyrt för verksamheten och begränsar framtida utmaningar och behov.

Vi erbjuder nästa generations applikationsförvaltning med smarta lösningar på de utmaningar som verksamheter möter i en ökad förändringstakt.

Vårt mål är att maximera effekten av tekniken men också förädla den vidare. Verksamheter blir helt enkelt mer snabbfotade när förädlade funktioner kan lanseras med befintlig teknik. På så sätt uppnår vi största möjliga värde tillsammans.

Moln och applikationer

Du är i molnet - vad händer sen?

Vissa är cloud native, andra har precis påbörjat sin molnresa. Men de flesta har ett ben i båda världarna.

För att lyckas vara konkurrenskraftig har molnet en strategisk betydelse. Men ska du lyckas krävs mer än en packad väska med applikationer som skickas upp i molnet. Det behövs en grundlig bedömning av samtliga applikationer för att uppnå bästa resultat.

Tillsammans med oss når du en säker väg till molnet - vi har lång erfarenhet och djup kunskap av att hjälpa våra kunder att integrera affärsarkitektur, verksamhet och IT.

Vi använder oss av ett förhållningsätt där vi drar nytta av helheten och det totala ekosystemet för full potential. Självklart kombinerar vi etablerade metoder och processer baserad på ITIL och PM3 med ett agilt arbetssätt och DevSecOps.

  • Få ut största möjliga värde av dina applikationer
  • Få ut mer av befintlig investering i molnteknologi
  • Lansera ny funktionalitet med befintlig teknik
  • Accelerera förändringsinitiativ snabbare
  • Öka möjligheten till agilt arbetssätt och effektiv användning- Skapa en långsiktig strategisk plan för i en alltmer digitaliserad framtid
En affärskvinna på en el-scooter med ett stort leende