Kompetens

Data & analytics

Fatta snabbare beslut och bli mer relevant

Bättre beslut med data & analytics

Modern data och analytics gör det möjligt att med hjälp av avancerade verktyg och tekniker nå insikter, skapa beslutsunderlag och förbättra verksamheten. Arbetet innefattar insamling av första-, andra- och tredjepartsdata, datalagring och dataanalys, där insikterna används för att fatta beslut och optimera verksamheten.

Vi vet att företag med en stark förmåga att arbeta med data och analytics presterar betydligt bättre. De fattar beslut baserat på data, identifierarflaskhalsar och förbättringsmöjligheter, och erbjuder en mer skräddarsyddkundupplevelse.

Sammanfattningsvis har de bättre förutsättningar att agera rätt och minska sitt klimatavtryck, samtidigt som de förbättrar sin kundnöjdhet och lönsamhet.

Så här jobbar vi med data & analytics

Tack vare djup branschkunskap och insikt i bland annat datadriven marknadsföring, finans, supply chain och inköp hjälper vi ledare inom alla branscher och sektorer att förstå hur avancerad analys kan hjälpa dem att optimera sin verksamhet och vinna konkurrensfördelar.

Det innebär exempelvis att vi med hjälp av data och analys kan skapa en bättreförståelse för kundresan; att vi kan förutse och förbättra marknadsföringsresultat eller att skapa skräddarsydda och personliga kundupplevelser. Det kan också innebära att etablera en mer datadriven Sales & Operations Planning eller att förstå leverantörsvalens påverkan på bolagets klimatavtryck.

Vi stöttar även våra kunder i arbetet med att designa, bygga och förvalta skalbara datainfrastrukturer för insamling, lagring, analys och delning av data. Det gör vi med hjälp av branschledande teknik och starka teknikpartners. Vi bistår våra kunder i jobbet med att etablera operativmodeller för data och analys, samt förmågor för att hantera data på rätt sätt under hela dess livscykel.

Sist men inte minst hjälper vi våra kunders medarbetare att förstå hur de använder data och ny teknik på rätt sätt för att lyckas tillsammans i vår moderna värld.

Nyfiken på oss?

Kul! Vi är nyfikna på dig med. Hör av dig så lär vi känna varandra.