Lediga möjligheter

Vi har som ambition att bli världens bästa arbetsplats. Det gör vi genom att uppskatta varandras olikheter, ständigt blicka framåt och skapa en organisation som är lika modig som klok. Tillsammans är vi förenade av delade visioner och drivna av större ambitioner.

LIVET SOM FRONTIER

Delade visioner. Större ambitioner.

Vi gör våra kunders utmaningar till våra egna och jobbar tillsammans - som ett team. Tillsammans ska vara en självklarhet, inte ett plus i kanten.

Större än summan

Teknikälskare, designfantaster, människokännare och strateger. Vi behöver de som ser alla detaljer och de som målar med stora penseldrag. Det är i olikheterna vi lär oss av varandra.

Andrautveckling

Självutveckling är viktigt. Lika viktigt för oss är det att vi utvecklar andra; våra kollegor, våra kunder och våra partners. Att ständigt förbättra är krävande och för att lyckas krävs det att lärandet går åt båda hållen.

Framåt

Att stå still är att stagnera. Det vill inte vi. Vi tar oss framåt – tillsammans. Här kan du utmana och utmanas oavsett var du befinner dig, eller vilken fas av livet du är i.

VARNING!
SKRYT
SKRYT
VARNING!
SKRYT
VARNING!
SKRYT
SKRYT
VARNING!
SKRYT

Forefront platsade på Karriärföretagens topp 15 lista för talangprogram

MER ÄN TRAINEES - TALANGER

Två fantastiska talangprogram

För dig som är i sluttampen på din utbildning, eller har ett par års erfarenhet, har vi skapat två av Sveriges vassaste talangprogram. Programmen sträcker sig över olika långa tider, och båda utlovar kunskap, gemenskap och innanförskap.

Självklarheter och viktigheter

För oss är det självklart att arbeta med hållbara och jämställda arbetsliv. För att skapa en hållbar arbetsplats krävs det att våra Frontiers blir stöttade genom många pusselbitar i deras liv. Föräldralön, tillgång till kvalitetssäkrad kompetensutveckling och möjligheten att jobba från olika ställen är några av våra intiativ som bidrar till att skapa världens bästa arbetsplats.

Vi som kallar oss Frontiers

Det finns ingen poäng i att ha Sveriges – eller rättare sagt, världens – härligaste och vassaste konsulter om man inte får skryta lite och skylta med dem. Det är en hisnande tanke att vi har över 500 modiga Frontiers, och vi blir fler och fler varje dag.

Digital strateg
Karin Lindgren
Digital strateg - Stockholm

Jag sökte mig till Forefront eftersom jag fick intrycket av att de var vakna, kunniga och vågade lite mer än alla andra. Den känslan har visat sig vara sann. Jag har aldrig kört fast sen jag började här, för oavsett hur mycket alla har att göra tar vi oss tid för att stötta och inspirera varandra.

Head of Data & Analytics
Elias Todevski
Head of Data & Analytics - Stockholm

Jag började min Forefront-resa på ett av våra talangprogram, och idag leder jag en organisation med fantastiska engineers, analytiker och arkitekter. Jag kan genuint säga att jag har Sveriges härligaste och förmodligen bästa kollegor.

Teamchef & Pappaledig
Christoffer Lindahl
Teamchef & Pappaledig - Stockholm

Det finns inga låsta karriärvägar på Forefront – vill du bli expert på ett smalt område, lära dig lite om allt möjligt, byta bana eller jobba internt så kan du. Plus, jag får jobba med de här två!

UX Lead
Anna Olani
UX Lead - Leksand

Forefront ger mig ett enormt kunsskapsutbyte och kan sin bransch. Det är något jag verkligen uppskattar och värderar högt. Det är kul här!

Head of IT Management
Peter Papinski
Head of IT Management - Stockholm

Kombinationen av kunskap, ambition och en härlig energi hos alla kollegor är fantastisk. Det är svårt att beskriva i ord men man känner det så fort man kommer in genom dörren. Det gör Forefront till ett väldigt speciellt bolag.

Teamchef & Managementkonsult
Malin Wråke
Teamchef & Managementkonsult - Stockholm

Vi jobbar med kunder som vill ligga i framkant i deras respektive bransch – det gör vårt jobb extra roligt! Dessutom har jag inte bara kloka kollegor, de är även omtänksamma och roliga.

Lediga tjänster

Lediga möjligheter