Emblem  för Karriärföretag 2024 tilldelad Forefront

Väv din egen historia

Vi har som ambition att bli världens bästa arbetsplats. Det gör vi genom att uppskatta varandras olikheter, ständigt blicka framåt och skapa en organisation som är lika modig som klok. Tillsammans är vi förenade av delade visioner och drivna av större ambitioner.

Livet som Frontier

Delade visioner. Större ambitioner.

Vi gör våra kunders utmaningar till våra egna och jobbar tillsammans - som ett team. Tillsammans ska vara en självklarhet, inte ett plus i kanten.

Två personer lyssnar på något utanför bild. En antecknar uppmärksamt.

Större än summan

Teknikälskare, designfantaster, människokännare och strateger. Vi behöver de som ser alla detaljer och de som målar med stora penseldrag. Det är i olikheterna vi lär oss av varandra.

En grupp personer deltar i en workshop

Andrautveckling

Självutveckling är viktigt. Lika viktigt för oss är det att vi utvecklar andra; våra kollegor, våra kunder och våra partners. Att ständigt förbättra är krävande och för att lyckas krävs det att lärandet går åt båda hållen.

En kvinna går förbi fönster med stora klistermärken som föreställer cyklar i olika färger.

Framåt

Att stå still är att stagnera. Det vill inte vi. Vi tar oss framåt – tillsammans. Här kan du utmana och utmanas oavsett var du befinner dig, eller vilken fas av livet du är i.

Talangprogram

Mer än trainees – talanger

För dig som är i sluttampen på din utbildning, eller har ett par års erfarenhet, har vi skapat två av Sveriges vassaste talangprogram. Programmen sträcker sig över olika långa tider, och båda utlovar kunskap, gemenskap och innanförskap.

Generation

Generation är ett unikt program för dig som vill bli riktigt vass inom management consulting, få ett brett nätverk och bygga broar mellan teknik, affär och människa.

Tech Evolution

Utvecklas som utvecklare – under drygt ett år lär du dig hur du utvecklar värdeskapande system och lösningar med hållbar kod.

Värderingar

Självklarheter och viktigheter

För oss är det självklart att arbeta med hållbara och jämställda arbetsliv. För att skapa en hållbar arbetsplats krävs det att våra Frontiers blir stöttade genom många pusselbitar i deras liv. Föräldralön, tillgång till kvalitetssäkrad kompetensutveckling och möjligheten att jobba från olika ställen är några av våra intiativ som bidrar till att skapa världens bästa arbetsplats.

Mer om Forefront
Testimonial Placeholder

Namn

Roll

Sedan jag började på Forefront har jag verkligen fått möjlighet att utmana mig själv och vuxit inom mitt område, och jag har fått göra det med de mest fantastiska kollegorna jag kan tänka mig.

Olivia Alstermark

Dataanalytiker

Att kunna arbeta på ett av Sveriges mest spännande företag och få ihop vardagslogistiken i en mindre stad är få förunnat, men dit till räknas jag!

Jonas Ahnstedt

Cloudarkitekt och allmän glädjespridare

Lediga tjänster möjligheter