Lediga möjligheter

Vi har som ambition att bli världens bästa arbetsplats. Det gör vi genom att uppskatta varandras olikheter, ständigt blicka framåt och skapa en organisation som är lika modig som klok. Tillsammans är vi förenade av delade visioner och drivna av större ambitioner.

LIVET SOM FRONTIER

Delade visioner. Större ambitioner.

Vi gör våra kunders utmaningar till våra egna och jobbar tillsammans - som ett team. Tillsammans ska vara en självklarhet, inte ett plus i kanten.

Större än summan

Teknikälskare, designfantaster, människokännare och strateger. Vi behöver de som ser alla detaljer och de som målar med stora penseldrag. Det är i olikheterna vi lär oss av varandra.

Andrautveckling

Självutveckling är viktigt. Lika viktigt för oss är det att vi utvecklar andra; våra kollegor, våra kunder och våra partners. Att ständigt förbättra är krävande och för att lyckas krävs det att lärandet går åt båda hållen.

Framåt

Att stå still är att stagnera. Det vill inte vi. Vi tar oss framåt – tillsammans. Här kan du utmana och utmanas oavsett var du befinner dig, eller vilken fas av livet du är i.

VARNING!
SKRYT
SKRYT
VARNING!
SKRYT
VARNING!
SKRYT
SKRYT
VARNING!
SKRYT

Forefront platsade på Karriärföretagens topp 15 lista för talangprogram

MER ÄN TRAINEES - TALANGER

Två fantastiska talangprogram

För dig som är i sluttampen på din utbildning, eller har ett par års erfarenhet, har vi skapat två av Sveriges vassaste talangprogram. Programmen sträcker sig över olika långa tider, och båda utlovar kunskap, gemenskap och innanförskap.

Självklarheter och viktigheter

För oss är det självklart att arbeta med hållbara och jämställda arbetsliv. För att skapa en hållbar arbetsplats krävs det att våra Frontiers blir stöttade genom många pusselbitar i deras liv. Föräldralön, tillgång till kvalitetssäkrad kompetensutveckling och möjligheten att jobba från olika ställen är några av våra intiativ som bidrar till att skapa världens bästa arbetsplats.

Vi som kallar oss Frontiers

Det finns ingen poäng i att ha Sveriges – eller rättare sagt, världens – härligaste och vassaste konsulter om man inte får skryta lite och skylta med dem. Det är en hisnande tanke att vi har över 500 modiga Frontiers, och vi blir fler och fler varje dag.

Karin Lindgren

Digital Strateg – Stockholm

”Jag sökte mig till Forefront eftersom jag fick intrycket av att de var vakna, kunniga och vågade lite mer än alla andra. Den känslan har visat sig vara sann. Jag har aldrig kört fast sen jag började här, för oavsett hur mycket alla har att göra tar vi oss tid för att stötta och inspirera varandra.”

Jonas Ahnstedt

Cloudarkitekt och allmän glädjespridare – Växjö

”Att kunna arbeta på ett av Sveriges mest spännande företag och få ihop vardagslogistiken i en mindre stad är få förunnat, men dit till räknas jag! Som cloudarkitekt lär jag verksamheter hur de tar sig an molnet, framförallt GCP, på ett effektivt och skalbart sätt. Det gör jag med riktigt trevliga kunder och sköna Forefront-kollegor.”

Olivia Alstermark

Dataanalytiker – Stockholm

"Sedan jag började på Forefront har jag verkligen fått möjlighet att utmana mig själv och vuxit inom mitt område, och jag har fått göra det med de mest fantastiska kollegorna jag kan tänka mig. På Forefront jobbar vi verkligen tillsammans, och ser till att ha riktigt kul på vägen."

Fredrik Lindström

Konsult/Trusted Advisor inom Tech i stort och Hundpappa - Stockholm

“Nu är jag inne på mitt sjunde år på Forefront, och kan säga att tillvaron blir vad du gör den till. Jag tror alla vi på Forefront känner likadant och aktivt gör det till en härlig arbetsplats. Vi satsar mycket på att driva teamleveranser, så att vi konsulter får jobba med kunder och Forefront-kollegor.”

Christoffer Lindahl

Teamchef & Pappaledig – Stockholm

”Det finns inga låsta karriärvägar på Forefront – vill du bli expert på ett smalt område, lära dig lite om allt möjligt, byta bana eller jobba internt så kan du. Plus, jag får jobba med de här två!”

Anna Olani

UX Lead – Leksand

”Forefront ger mig ett enormt kunsskapsutbyte och kan sin bransch. Det är något jag verkligen uppskattar och värderar högt. Det är kul här!”

Peter Papinski

Head of IT Management – Stockholm

”Kombinationen av kunskap, ambition och en härlig energi hos alla kollegor är fantastisk. Det är svårt att beskriva i ord men man känner det så fort man kommer in genom dörren. Det gör Forefront till ett väldigt speciellt bolag.”

Malin Wråke

Teamchef & Managementkonsult - Stockholm

”Vi jobbar med kunder som vill ligga i framkant i deras respektive bransch – det gör vårt jobb extra roligt! Dessutom har jag inte bara kloka kollegor, de är även omtänksamma och roliga.”

Lediga tjänster

Lediga möjligheter