Skapa upplevelser med oss och Optimizely

Vi på Forefront är stolta över vårt långvariga partnerskap med Optimizely, som inleddes för cirka tio år sedan. Optimizely är en ledande Digital Experience Platform (DXP- leverantör som erbjuder en komplett lösning för att skapa, optimera och leverera digitala upplevelser som sätter kunderna först.

Optimizely Digital Experience Platform

Optimizelys plattform kombinerar innehåll, handel, fler-kanalmarknadsföring och prediktiv analys i ett och samma system. Genom deras banbrytande teknologi kan företag leverera personaliserade och optimerade kundupplevelser över alla digitala kanaler. Som Gold Partner till Optimizely har vi expertis inom hela bredden av Optimizelys produkter, såsom:

  • Content Cloud (CMS)
  • Commerce Cloud (B2B och B2C)
  • Personalization
  • Marketing Automation
  • Cloud Hosting

Ett starkt partnerskap

Vårt starka partnerskap med Optimizely innebär att vi har dedikerade team som dagligen arbetar tillsammans med våra kunder för att skapa innovativa lösningar och möta användarnas behov. Vi har dessutom ett nära och kontinuerligt samarbete med Optimizelys produktteam för att vara i framkant när det gäller nya teknologier som headless, cloud och microservices. Tillsammans med Optimizely erbjuder vi anpassade utbildningsaktiviteter för kompetensöverföring samt agerar som återförsäljare av deras tjänster.

"Vår mission är att hjälpa företag att låsa upp sin digitala potential och skapa värdefulla kundupplevelser. Med Optimizely som partner kan vi leverera lösningar som verkligen gör skillnad," - Jennie Englund, Partneransvarig Optimizely på Forefront.

Din bästa partner för Optimizely

Har ni en digital idé eller ett specifikt behov? Vi är experter på Optimizely och kompletterar den tekniska kunskapen med våra övriga kompetenser. Vi finns här för att hjälpa er och hitta lösningar tillsammans.

Nyfiken på oss?

Kul! Vi är nyfikna på dig med. Hör av dig så lär vi känna varandra.