Delade visioner.
Större ambitioner.

Forefront föddes 2008 med en ambition om att bli den bästa konsultpartnern inom IT. Vi drivs av övertygelsen om att tekniken ger oss oanade möjligheter – för att utveckla människor, skapa bättre affärer och bygga hållbara samhällen. Men det är först när visioner blir delade visioner som de får konkret riktning och verklig kraft. För att leda andra att nå sina ambitioner består Forefront av fyra bolag som stöttar våra kunder, oavsett utmaning.

SÅ LEVERERAR VI

Det här är Forefront

Vi gör våra kunders utmaningar till våra egna och jobbar tillsammans - som ett team.

Sikta högre

För att nå längre, behöver vi också sikta högre. Utifrån den devisen har vi fått många av våra kunder att överträffa sina mål. Det är i de modigaste idéerna som de långsiktiga möjligheterna föds och de starkaste relationerna byggs.

Ständigt göra bättre

Vi drivs av övertygelsen om att allting kan göras bättre. Men lika mycket som vi älskar att ta de stora kliven, lika väl vet vi betydelsen av de ständiga små stegen för att optimera det som redan finns.

Alltid ihop

När världen blir mer komplex blir kraften i fler erfarenheter, perspektiv och kompetenser en framgångsfaktor. Därför bygger vi alltid nära och ömsesidiga partnerskap i allt vi gör – med varandra, våra kunder och våra partners.

VARNING!
SKRYT
SKRYT
VARNING!
SKRYT
VARNING!
SKRYT
SKRYT
VARNING!
SKRYT

Forefront platsade på Karriärföretagens topp 15 lista för talangprogram

STARKA PARTNERSKAP

Våra partnerskap

Vi krokar arm med partners som kan göra skillnad för våra kunder och medarbetare. Framtiden är för oss synonym med samarbete, och vi är stolta över våra partnerskap med Google och Microsoft.
EN ÖVERLEVNADSFRÅGA

Jämställdhet

Vi ser jämställdhet som en överlevnadsfråga, helt enkelt för att det handlar om att ta tillvara på kunskap, värderingar och erfarenheter – oavsett kön. Vi vill vara i framkant för att skapa en hållbar framtid där teknik byggs av och för alla. Vi vill kroka arm med andra som vill göra skillnad för att forma branschen. För att nå vår vision arbetar vi aktivt med att få  fler kvinnor att ta klivet in i, och stanna, i  branschen, skapa en fördomsfri kultur och våga belysa de problem vi står inför idag. ​

FÖR NUET OCH FRAMTIDEN

Hållbarhet

Sedan starten 2008 har vi arbetat kontinuerligt med hållbarhet; från förmånscykel, till aktivt jämställdhetsarbete och en hållbarhetsstrategi. Vi arbetar med hållbarhet där det ger mest effekt; det vill säga med våra kunder, i partnerskap och genom våra erbjudanden och leveranser.  Hållbarhet omfattar många aspekter.

Vi arbetar aktivt med att vara ett hållbart företag genom våra kontor, våra medarbetare och i vårt rekryteringsarbete. Till exempel genom ramverk, policys, hållbarhetsredovisning, leverantörsuppföljning och kontorsmiljö​.  I alla våra leveranser inkluderar vi hållbarhet för att flytta fram våra kunders hållbarhetsarbete, så att vi tillsammans kan påverka vår omvärld i rätt riktning.  

Vi som kallar oss Frontiers

Det finns ingen poäng i att ha Sveriges – eller rättare sagt, världens – härligaste och vassaste konsulter om man inte får skryta lite och skylta med dem. Det är en hisnande tanke att vi har över 500 modiga Frontiers, och vi blir fler och fler varje dag.

Digital strateg
Karin Lindgren
Digital strateg - Stockholm

Jag sökte mig till Forefront eftersom jag fick intrycket av att de var vakna, kunniga och vågade lite mer än alla andra. Den känslan har visat sig vara sann. Jag har aldrig kört fast sen jag började här, för oavsett hur mycket alla har att göra tar vi oss tid för att stötta och inspirera varandra.

Head of Data & Analytics
Elias Todevski
Head of Data & Analytics - Stockholm

Jag började min Forefront-resa på ett av våra talangprogram, och idag leder jag en organisation med fantastiska engineers, analytiker och arkitekter. Jag kan genuint säga att jag har Sveriges härligaste och förmodligen bästa kollegor.

Teamchef & Pappaledig
Christoffer Lindahl
Teamchef & Pappaledig - Stockholm

Det finns inga låsta karriärvägar på Forefront – vill du bli expert på ett smalt område, lära dig lite om allt möjligt, byta bana eller jobba internt så kan du. Plus, jag får jobba med de här två!

UX Lead
Anna Olani
UX Lead - Leksand

Forefront ger mig ett enormt kunsskapsutbyte och kan sin bransch. Det är något jag verkligen uppskattar och värderar högt. Det är kul här!

Utvecklare
Marcus Azara
Utvecklare - Västerås

Jag trivs väldigt bra på Forefront! Vi levererar med hög kvalité och har en transparent kultur. Vi möter roliga utmaningar och det är helt enkelt kul att vara Frontier.

Head of IT Management
Peter Papinski
Head of IT Management - Stockholm

Kombinationen av kunskap, ambition och en härlig energi hos alla kollegor är fantastisk. Det är svårt att beskriva i ord men man känner det så fort man kommer in genom dörren. Det gör Forefront till ett väldigt speciellt bolag.

Teamchef
Andreas Lindén
Teamchef - Östersund

Det är fantastisk stämning här, oavsett vilket kontor du knatar in på. Det finns så mycket kompetens samlat och den tas tillvara på!

Teamchef & Managementkonsult
Malin Wråke
Teamchef & Managementkonsult - Stockholm

Vi jobbar med kunder som vill ligga i framkant i deras respektive bransch – det gör vårt jobb extra roligt! Dessutom har jag inte bara kloka kollegor, de är även omtänksamma och roliga.

Lediga tjänster

Lediga möjligheter