Forefront Amplify

Vår nya satsning Amplify är vårt svar på ett samhälle där både företag, organisationer och individer behöver rätt kompetens, både nu och i framtiden.

KONTAKTA OSS

Talent - kompetens som byggs tidigt

Vi ser till att fylla på studenters utbildning med det som behövs för att stärka deras kompetens och ta dem direkt från akademia till professionella yrkesutövare.

Reskill – kompetens som byggs flyttas

Vi möjliggör för talanger och professionella att gå in i nya roller genom att ta tillvara på det driv och engagemang som finns hos dig, eller dina medarbetare, redan idag.

Upskill – löpande kompetens

Vi paketerar kompetenspaket, e-learnings, vidareutbildningar m.m. på ett lättöverskådligt sätt så din verksamhet blir en lärande organisation.

HÅLLBART OCH SÄKERT

Träffsäker rekrytering

Vi erbjuder en unik rekryteringstjänst där vi aktiverar vårt nätverk av konsulter inom bland annat utveckling, säkerhet och AI. Tack vare vårt stora nätverk får vi helt andra ingångar än traditionella rekryterare. Vi hittar de som har rätt förkunskaper och ser till att de får de kompletterande skills för svår-rekryterade roller. Men första dagen hos er är inte slutet - vi ser till att din(a) nya talang(er) lär sig kontinuerligt.

Vi rekryterar årligen 150-200 konsulter till oss och träffar därmed en stor mängd professionella. Alla söker inte en konsultroll, men dessa kan mycket väl passa hos er. Rekrytering kan ske direkt eller med en hyrköps-modell där våra kunder aldrig bär någon risk.

FOREFRONT AMPLIFY

Våra utbildningar

VI gör våra kunders utmaningar till våra egna och jobbar tillsammans - som ett team. Tillsammans ska vara en självklarhet , inte en möjlighet.

SAFe®

SAFe-utbildningar är en av hörnpelarna i Forefronts utbildningsverksamhet. Vi erbjuder kurser som ger dig verktygslådan att tillämpa agila metoder i en organisation under utveckling. Alla våra lärare är seniora konsulter med lång erfarenhet av agila omställningar.

Tjänstedesign

Utbildningen vänder sig till dig som ska delta i tjänstedesignarbete eller på annat sätt ska arbeta nära tjänstedesigners. Är du intresserad av att få en grundläggande förståelse för vad tjänstedesign handlar om så passar detta för dig.

Verksamhetsarkitektur

Utbildningen  riktar sig till personer med ambition att arbeta som verksamhetsarkitekter, vill förbättra samarbetet med dessa eller  förstå verksamhetsarkitektur för att förbättra sitt arbetssätt i en annan disciplin.

Lösningsarkitektur

Certifierande utbildningsprogram där du lär dig och får träning i hela bredden av en lösningsarkitekts arbete utifrån ett modernt synsätt. Fokus ligger på att åstadkomma förändring och utveckla lösningar för en digital verksamhet,

FOREFRONT AMPLIFY

Riktig kompetens byggs kontinuerligt, inte på veckor

Det finns en poäng med att lära sig det som är här och nu. Det bygger en bra bas för framtiden. Men för att möta utmaningarna som din verksamhet står inför under det här året - och resten av decenniet - så behöver ni kompetens som ständigt utvecklas. Det kan kännas ovant tänka att ens medarbetare aldrig är färdiglärda, men det är de medarbetarna som aldrig slutar lära sig nya metoder och principer som kommer leverera utöver förväntan. Kort sagt så kopplar vi teori till de riktiga problem som verksamheter möter, och kommer möta.

Nyfiken på mer om Amplify?

Vi är nyfikna på dig med!

KONTAKTA OSS