En trappa full av människor som skyndar fram och tillbaka

Från buzz till business

11/10/2023 6:30
Holländargatan 13, Stockholm
Anmäl dig idag

Ett event om AI i praktiken

Hur tillämpar du Generativ AI för din verksamhet, och hur gör alla andra – egentligen?

Varmt välkommen till vårt event Från buzz till business, en genväg för dig som vill maximera nyttan med Generativ AI så snabbt som möjligt.

Tillsammans med vår partner Microsoft kommer vi diskutera hur näringslivet kan dra nytta av Generativ AI, vilka modeller som lämpar sig bäst för olika sorters områden, och vad du kan komma igång med redan idag.

Talare

Jonas Dahlberg

Sales Director Data & Artificial Intelligence
Microsoft

Jonas tar med sig 20+ års erfarenhet från kompetensområden som IT, Säkerhet och Credit Information. Jonas kombinerar sin passion med att driva förändring inom organisationer och verksamheter med sin kompetens inom cloud baserade AI och Analytics verktyg för att hjälpa kunder ta nya och större kliv.

Anneli Rymert

Partner Technology Strategist
Microsoft

Som Partner Technology Strategist på Microsoft har Anneli stöttat Microsofts partners med strategi, förberedelser, kompetens och kapacitet inom Microsoft Cloud i över sex år. Med en bakgrund inom datavetenskap, statistik och ekonomi hjälper Anneli partners att dra nytta av kraften i molnet tillsammans med datainsikter för att omvandla sina verksamheter och uppnå sina mål.Anneli brinner för AI, teknik, innovation och lärande. Anneli kommer prata om den heta rapporten Worktrend Index där vi får reda på hur användare och beslutsfattare känner inför GenAI.

Elias Todevski

Head of Data & Analytics
Forefront Consulting

Elias leder arbetet med att få fler kunder att inse värdet som finns när du arbetar med data och analys på rätt sätt. Hur olika branscher och olika typer av utmaningar skiljer sig åt när du väljer AI-modell är några av de saker Elias kommer diskutera på eventet.

Michaela Bostrand

Microsoft 365 Konsult
Forefront Consulting

Michaela har en gedigen erfarenhet av att hjälpa kunder i en mängd branscher med Digitala arbetsplatser och Enterprise Productivity. Den erfarenheten tar hon med sig när kunder börjar fråga om hur AI kan användas hos dem på bästa sätt.

Nyfiken på oss?

Kul! Vi är nyfikna på dig med. Hör av dig så lär vi känna varandra.