AI-event: Från buzz till business

Publicerad:

11/10/23

11/10/2023

-

11/10/2023

Plats

Hur tillämpar du Generativ AI för din verksamhet, och hur gör alla andra – egentligen? Varmt välkommen till vårt event Från buzz till business, en genväg för dig som vill maximera nyttan med Generativ AI så snabbt som möjligt. Tillsammans med vår partner Microsoft kommer vi diskutera hur näringslivet kan dra nytta av Generativ AI, vilka modeller som lämpar sig bäst för olika sorters områden, och vad du kan komma igång med redan klockan 13 den 11:e oktober.

Delade visioner med Microsoft

Vi och vår partner Microsoft bjuder in dig till en träff där vi pratar om hur verksamheter kan dra nytta av det Generativ AI har att erbjuda oss idag, och imorgon.

När: 11 oktober

Tid: 10:00 - 11:30

Plats: Microsoft HQ, Regeringsgatan 25, StockholmPå scen

Jonas Dahlberg
Sales Director Data & Artificial Intelligence, Microsoft

Jonas tar med sig 20+ års erfarenhet från kompetensområden som IT, Säkerhet och Credit Information. Jonas kombinerar sin passion med att driva förändring inom organisationer och verksamheter med sin kompetens inom cloud baserade AI och Analytics verktyg för att hjälpa kunder ta nya och större kliv.

Michaela Bostrand
Microsoft 365 Konsult, Forefront Consulting

Michaela har en gedigen erfarenhet av att hjälpa kunder i en mängd branscher med Digitala arbetsplatser och Enterprise Productivity. Den erfarenheten tar hon med sig när kunder börjar fråga om hur AI kan användas hos dem på bästa sätt.

Elias Todevski
Head of Data & Analytics, Forefront Consulting

Elias leder arbetet med att få fler kunder att inse värdet som finns när du arbetar med data och analys på rätt sätt. Hur olika branscher och olika typer av utmaningar skiljer sig åt när du väljer AI-modell är några av de saker Elias kommer diskutera på eventet.

Anneli Rymert
Partner Technology Strategist, Microsoft

Som Partner Technology Strategist på Microsoft har Anneli stöttat Microsofts partners med strategi, förberedelser, kompetens och kapacitet inom Microsoft Cloud i över sex år. Med en bakgrund inom datavetenskap, statistik och ekonomi hjälper Anneli partners att dra nytta av kraften i molnet tillsammans med datainsikter för att omvandla sina verksamheter och uppnå sina mål.

Anneli brinner för AI, teknik, innovation och lärande. Anneli kommer prata om den heta rapporten Worktrend Index där vi får reda på hur användare och beslutsfattare känner inför GenAI.


Anmäl dig nu!

Vi uppdaterar löpande med information om talare och agenda – håll utkik!

Vänta inte – anmäl dig nu

Missa inte chansen att delta på ett riktigt härligt event. Anmäl dig bums.