Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete

Lediga tjänster

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt när du söker jobb hos oss, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Möt några Frontiers

Anders Bergström – Projektledare
Andreas Thente – Technical Director
Johan Bergh – Projektledare
Linus Björk – Utvecklare
Oscar Gren – Utvecklare
Rebecca Hammel – Projektledare
Robin Liendeborg – UX-designer
Sara Gustavsson – Controller
Stephanie Gardner – Produktägare
Åsa Sjölin – Ekonomiassistent

Att jobba på Forefront

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion och bryr sig. En person som vill bryta ny mark och uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Vi har tuffa mål och en vision som förpliktigar. Kompetensutveckling, utvecklande uppdrag, långsiktiga kundrelationer och strävan om Thought leadership driver oss framåt. Tillväxt på rätt sätt skapar möjligheter – för specialister, för dig med ledarambition, inom nya teknikområden, spännande kunder i olika branscher. Och inte minst möjlighet till fler teamleveranser.

Vi tror på starka team som gör skillnad. Våra konsulter kompletterar kundernas team med den kompetens, kapacitet och erfarenhet som behövs för ett framgångsrikt genomförande. Vi tror på att lokalt förankrade personer känner den lokala marknaden och dess företags utmaningar bäst. Att kunna erbjuda detta plus den samlade styrkan hos ett större bolag har gett oss ett snabbt fotfäste på flera marknader.

Vi lever i en ständig tillväxt där vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och ett Nöjdmedarbetarindex som från hög nivå ökar år från år är något vi är stolta över. Vi har en högre andel kvinnliga konsulter än många av våra branschkollegor, men vi nöjer oss inte där och därför är en ökning ett prioriterat strategiskt mål. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Vår organisation

Vi har alltifrån Forefronts start, och kommer alltid ha, en mycket platt organisation med nära till affären, kunder, medarbetare, ledare och beslut. Vi startar hellre upp en ny enhet eller verksamhet för tidigt än låter redan existerande växa sig för stora och trögrörliga.

Forefront drejar
Forefront testar Gameshow
Forefront cyklar Vätternrundan

Mer än bara jobb

På Forefront tycker vi att ett jobb är så mycket mer än bara en samlingsplats för att arbeta. Det är en plats med människor som har olika intressen, erfarenheter och passioner. Detta tycker vi är viktigt att ta tillvara på – inte bara i arbetet utan också efter. Vi vill att det ska finnas möjligheter att umgås, lära känna varandra och dela intressen även utanför arbetstid. Därför finns det på Forefront sektioner med olika inriktning som drivs av medarbetare med ett starkt intresse för något speciellt. Här finns allt från idrottsliga aktiviteter till mer kulturella att delta i. Ledorden är dock alltid att ”det är roligare tillsammans”.

Tobian jobbar
Michelle jobbar

Läs mer om hur vi jobbar med

Jämställdhet & Mångfald
Hållbarhet