Forefront utses som Specialized Partner inom Data Analytics Services på Google Cloud

Forefront är utsedda till Specialized Partner inom Data Analytics på Google Cloud. Utmärkelsen är en prestigefull nivå som en partner till Google Cloud kan uppnå och kräver en meritlista av framgångsrika kundresultat, teknisk kompetens och en väletablerad Google Cloud-practice inom ett specifikt lösningsområde.

För att få utmärkelsen Specialized Partner genomför en tredje part en grundlig granskning av genomförda kundprojekt, projektmetodik och den tekniska expertisen inom Google Cloud.

“Vi har under lång tid hjälpt verksamheter att etablera och utveckla skalbara cloud-lösningar och analysplattformar för att samla, processa och leverera data tvärs hela organisationen. Data Analytics är ett område som är väldigt relevant och som vi ser växer väldigt snabbt, inte minst gällande generativ AI. Att vi nu har ett så tydligt kvitto på vårt engagemang och expertis inom Google Cloud gör oss väldigt stolta och det är till stor del tack vare våra kunder som vi har nått hit, säger Michael Forsberg, Partner Manager Google Cloud på Forefront.

Forefront har idag en ledande position inom Data & Analytics i Norden, med över 50 konsulter och en stark organisk tillväxt. Forefront ingick partnerskap med Google Cloud år 2019 och samarbetet med Google Clouds nordiska team har varit en central del i Forefronts kunders framgång och utmärkelsen som Specialized Partner.  

“Som ansvarig för Data & Analytics är jag mycket glad och stolt över denna utnämning från Google Cloud. Denna betydelsefulla milstolpe visar inte bara på vårt teams expertis och engagemang, utan befäster även vår position på marknaden. Genom Google Clouds ledande teknik och vår djupa kunskap ger detta partnerskap oss möjligheten att ytterligare stödja våra kunder i arbetet med att bli datadrivna” säger Elias Todevski, Head of Data & Analytics, Forefront.

Om Forefront Consulting AB 

Forefront föddes 2008 med en ambition om att bli den bästa konsultpartnern inom IT. Vi drivs av övertygelsen om att tekniken ger oss oanade möjligheter – för att utveckla människor, skapa bättre affärer och bygga hållbara samhällen. Men det är först när visioner blir delade visioner som de får konkret riktning och verklig kraft. För att leda andra att nå sina ambitioner består Forefront av fyra bolag som stöttar våra kunder, oavsett utmaning.

Kontakter

Patrik Ljungberg 
Head of Strategic Partner Alliances
patrik.ljungberg@forefront.se

Michael Forsberg
Partner Manager Google Cloud & Senior Cloud Advisor
michael.forsberg@forefront.se

Nyfiken på oss?

Kul! Vi är nyfikna på dig med. Hör av dig så lär vi känna varandra.