Forefront Consulting Group vinner utmärkelsen Årets Google Cloud Services Partner för Sverige

Forefront Consulting Group (Forefront) utses av Google Cloud till Årets Google Cloud Services Partner för Sverige 2024. Forefront får utmärkelsen för sina insatser och fina prestationer inom Google Clouds ekosystem, där de hjälper sina kunder att bli och fortsatt vara konkurrenskraftiga genom att nyttja molnets potential på bästa sätt. Forefronts kunder är väletablerade företag som är verksamma både i Sverige och på den internationella marknaden.

Google Cloud Partner Awards 2024

"Google Clouds partnerutmärkelser speglar den transformativa effekt och värde som våra partners har levererat till sina kunder", säger Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President, Global Ecosystem and Channels på Google Cloud. "Vi är stolta över att kunna utse Forefront till en vinnare av Google Cloud Partner Award 2024 och med vinsten lyfta fram deras prestationer som möjliggjort kundernas framgångar under det gångna året."  

Vi är stolta över att kunna utse Forefront till en vinnare av Google Cloud Partner Award 2024

Forefront kombinerar spetskompetens inom Google Cloud med starka förmågor inom managementkonsulting, juridiska tjänster, design, affärs- och verksamhetsutveckling samt kompetensutveckling hos sina kunder. Mixen av spetskompetenser positionerar Forefront  väl och är ett bevis på hur dem hjälper deras kunder med omfattande digitala transformationer från strategi till praktiskt genomförande. Denna utmärkelse stärker ytterligare Forefronts erkännande på den svenska marknaden då Forefront sedan tidigare har statusen som Google Cloud Premier Partner (inom Sell Engagement modellen) samt Specialisering inom Data & Analytics, som är det högsta tekniska erkännandet en partner kan uppnå.

Denna utmärkelse speglar inte bara vår tekniska spetskompetens och vår position på den svenska marknaden

"Det är en stor ära för Forefront att bli erkänd som Årets Google Cloud Services Partner för Sverige. Denna utmärkelse speglar inte bara vår tekniska spetskompetens och vår position på den svenska marknaden, men också den samarbetsanda som genomsyrar Forefront och vårt partnerskap med Google Cloud, samt det förtroende våra kunder ger oss. Vi är väldigt stolta" säger Johan Pettersson, koncernchef på Forefront. 

Om Forefront

Forefront föddes 2008 med en ambition om att bli den bästa konsultpartnern inom IT. Vi drivs av övertygelsen om att tekniken ger oss oanade möjligheter – för att utveckla människor, skapa bättre affärer och bygga hållbara samhällen. Men det är först när visioner blir delade visioner som de får konkret riktning och verklig kraft. För att leda andra att nå sina ambitioner består Forefront av fem bolag som stöttar våra kunder, oavsett utmaning.

För mer information, kontakta

Michael Forsberg, ‍Partner Manager Google Cloud & Senior Cloud Advisor

michael.forsberg@forefront.se

Nadia Abouda, Head of Marketing & Communication

nadia.abouda@forefront.se

Nyfiken på oss?

Kul! Vi är nyfikna på dig med. Hör av dig så lär vi känna varandra.