Forefront Consulting Group utnämnd som finalist i Microsoft Employee Experience Partner of the Year 2024

Forefront Consulting Group har utsetts till finalist för Microsoft Employee Experience Partner of the Year Award 2024. Företaget är en av de topp-partners som har visat stor förmåga inom innovation och implementering av kundlösningar baserade på Microsoft-teknologi.

Ett stort erkännande

Utmärkelsen Microsoft Partner of the Year Awards utses till de Microsoft-partners som har utvecklat och levererat enastående Microsoft Cloud-applikationer, tjänster och AI-innovationer under det senaste året. Utmärkelserna utses i flera kategorier, där pristagarna valdes ut bland mer än 4 700 nomineringar från över 100 länder. Forefront Consulting Group uppmärksammas för att ha tillhandahållit enastående lösningar och tjänster inom medarbetarupplevelse.

"Vi är oerhört stolta över att vara finalister i Microsoft Employee Experience Partner of the Year Award. Det här är ett erkännande som återspeglar vårt fokus på att nyttja Microsoft-teknologi för att skapa värde och förbättra produktiviteten för våra kunder och deras slutanvändare. Vi ser fram emot att fortsätta vårt nära samarbete med Microsoft för att förbättra våra kunders medarbetarupplevelse," säger Johan Pettersson, koncernchef på Forefront.

Lyfter medarbetarupplevelsen

Microsoft Employee Experience Partner of the Year Award utser partners som visar en stark förmåga att leverera förstklassiga lösningar för medarbetarengagemang och produktivitet, och stödjer sina kunder i att bli högpresterande organisationer. Partnernomineringarna lyfter fram den betydande påverkan deras lösningar har haft på sina kunder, där partners har påvisat en stor förmåga att lyfta medarbetarupplevelsen och ger varje person i en organisation möjlighet att ansluta, engagera, lära och växa. Oavsett hur eller var de arbetar.

"Grattis till vinnarna och finalisterna av Microsoft Partner of the Year Awards 2024!" säger Nicole Dezen, Chief Partner Officer och Corporate Vice President på Microsoft. "Det momentum som skapats av de många AI & Copilot-annonseringarna i år har drivit på innovation från våra partners, vilket möjliggjort banbrytande tjänster och lösningar för kunderna. Jag är inspirerad av kapaciteten och kreativiteten i vårt partnerskapsekosystem och årets vinnare demonstrerar vad som är möjligt med AI och Microsoft Cloud på ett mycket fint sätt."

Microsoft Partner of the Year Awards 2024 tillkännages inför MCAPS Start for Partners, ett digitalt evenemang den 10 och 11 juli. Partnerna kommer att få ett erkännande vid MCAPS Start for Partners inför firanden på plats under veckan för Microsoft Ignite i november.

Ytterligare detaljer om utmärkelserna 2024 finns tillgängliga på Microsoft Partner-bloggen.

Här kan du se den fullständiga listan över kategorier, vinnare och finalister.

Om Forefront

Forefront föddes 2008 med en ambition om att bli den bästa konsultpartnern inom IT. Vi drivs av övertygelsen om att tekniken ger oss oanade möjligheter – för att utveckla människor, skapa bättre affärer och bygga hållbara samhällen. Men det är först när visioner blir delade visioner som de får konkret riktning och verklig kraft. För att leda andra att nå sina ambitioner består Forefront av fem bolag som stöttar våra kunder, oavsett utmaning.

För mer information, kontakta

Joachim Johansson, Head of Sales Modern Work
Joachim.johansson@forefront.se

Nadia Abouda, Head of Marketing & Communication
nadia.abouda@forefront.se

Nyfiken på oss?

Kul! Vi är nyfikna på dig med. Hör av dig så lär vi känna varandra.