Forefront Consulting etableras i Västerås när Axalon Tech ansluter till bolaget

1 januari 2022 anslöt Västeråsbaserade Axalon Tech till Forefront Consulting. Etableringen i Västerås är ett naturligt steg i Forefront Consultings tillväxtresa i Sverige. I slutet av 2022 ska det nya Västeråskontoret bestå av minst 25 medarbetare.

Forefront Consulting är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med drygt 450 anställda. Med kontor på åtta orter i Sverige, guidar och hjälper de företag och organisationer att digitalisera sin verksamhet med hjälp av senaste tekniken, designlösningar, rådgivning och förändringsledning.

”Att vi på Forefront väljer att etablera oss i Västerås är en självklarhet. Västeråsregionen växer snabbt, har en stark industri och företagsanda. I samband med att Mälardalens högskola blev ett universitet 2021 blir Västerås en än viktigare plats för Sveriges digitalisering. Vi ser mycket framemot att tillsammans med våra nya medarbetare finnas nära kunder och studenter i Mälardalsregionen, säger Johan Pettersson,” VD på Forefront.

Axalon Tech, som består av sju medarbetare, har sedan 2002 byggt upp en gedigen kunskap kring den digitala arbetsplatsen. Fokus har legat på SharePoint och Office 365 som strategisk plattform för dokumentintensiva lösningar och verksamhetsstyrning. Tillsammans med de nya medarbetarna har Forefront Consulting idag 49 medarbetare som arbetar med den digitala arbetsplatsen i Sverige.

”Vi ser att det finns ett stort tryck på kunskap kring den digitala och moderna arbetsplatsen och när vi nu ingår i Forefront Consulting kan vi erbjuda en bredare palett av erbjudanden som Cloud Transformation, AI och Business Agility vilket gynnar både våra kunder och medarbetare. Vi är måna om att finnas nära våra kunder och deras utveckling och när vi tar detta steg tillsammans med Forefront Consulting skapas fler möjligheter för just det.” säger Jonas Hyttring VD på Axalon Tech.

Vill du veta mer?

Johan Pettersson VD Forefront Consulting
Jonas Hyttring VD Axalon Tech
Nadia Abouda
Marknadschef Forefront Consulting

Nyfiken på oss?

Kul! Vi är nyfikna på dig med. Hör av dig så lär vi känna varandra.