Forefront utses som Microsoft FastTrack Partner för Microsoft 365

Forefront blev i januari 2024 antagna som en av Microsofts få utvalda FastTrack Partners i Sverige. Microsofts program FastTrack för Microsoft 365 syftar till att hjälpa organisationer att framgångsrikt implementera Microsoft 365-lösningar och få ut det fulla värdet av sin investering.

Genom att bli en del avprogrammet får företag tillgång till utvalda partners resurser, verktyg och expertis för att effektivisera implementeringen och öka värdet av Microsoft 365. För att bli antagen som Microsoft FastTrack Partner krävs bland annat en nominering av Microsoft, att kandidaten har en eller flera specialiseringar inom Modern Work samt att kandidaten har drivit flera framgångsrika projekt.  

Forefront har idag en stark position inom Modern Work i Sverige, med ca 60 konsulter och en stark organisk tillväxt. Forefront ingick partnerskap med Microsoft redan när bolaget startades 2008. Utnämningen som Fast Track Partner är en betydande milstolpe i Forefronts strävan att leverera framgångsrika uppdrag och en förstklassig användarupplevelse till sina kunder.

“Det är väldigt roligt att Forefront Consulting Group AB nu är en Microsoft Fast Track Partner. Detta är ett erkännande av vårt engagemang, expertis och de framsteg vi har gjort inom Modern Work-området. I och med detta tar vi ett nästa steg i vårt partnerskap och vår fortsatta affär inom Microsoft 365” säger Joachim Johansson, Försäljningschef Modern Work och Partneransvarig för Microsoft på Forefront.

Om Forefront Consulting AB 

Forefront föddes 2008 med en ambition om att bli den bästa konsultpartnern inom IT. Vi drivs av övertygelsen om att tekniken ger oss oanade möjligheter – för att utveckla människor, skapa bättre affärer och bygga hållbara samhällen. Men det är först när visioner blir delade visioner som de får konkret riktning och verklig kraft. För att leda andra att nå sina ambitioner består Forefront av fyra bolag som stöttar våra kunder, oavsett utmaning.

Kontakter


Joachim Johansson
Försäljningschef Modern Work och Partneransvarig Microsoft
joachim.johansson@forefront.se

Nyfiken på oss?

Kul! Vi är nyfikna på dig med. Hör av dig så lär vi känna varandra.